O strategie de branding personal pe termenul lung, in mod ideal creata de un strategist, ar fi foarte utila si recomandata pentru a sti cum sa-ti canalizezi eforturile de comunicare pentru a fi perceput asa cum ti-ai propus. Jeff Bezos (Amazon) spune tare bine: “Brandul tau este ce zic oamenii despre tine cand nu esti in camera”.  

Desi este imposibil de controlat ce zic altii despre tine, este imperativ sa ghidezi totusi temele de discutie. Brandul personal e ceva ce poti conduce in mod constient. E usor si greu in acelasi timp, trebuie sa arati lumii pentru ce vrei sa fii cunoscuta. Esti ceea ce faci. Ce vad despre tine cred ca esti. In acest moment tu iti definesti brandul personal, iti creezi o identitate iar realizarea unor sesiuni foto profesionale pentru o prezență vizuală profesională este mandatorie.

Daca poti face acum un singur lucru pentru a-ti imbunatati brandul, ar trebui sa fie portretele profesionale. Asa ca hai sa ne asiguram ca sesiunea ta foto iti va aduce fotografiile la care visezi.

In personal branding există cerințe specifice pentru modul în care trebuie să arate fotografiile de profil în special pentru profilurile profesionale din social media.

Doar o fotografie tip headshot nu inseamna personal branding, dar contribuie la brandul personal. De exemplu, poza de profil din social media ar trebuie sa fie una de aproape, din care sa te recunosc foarte usor.  Se recomanda cel putin 2 fotografii de acest tip, una mai sobra si una mai vesela, sau una mai casual si alta mai classy.

Imaginile de tip funnel sunt cele care te duc cu privirea la continutul cel mai interesant de pe site-ul, pagina ta de facebook, blog… Poate fi o fotografie cu tine privind catre o oferta de pe site sau catre newsletter, butonul de sign-up. Acest tip de imagine este foarte rar intalnit in Romania.

Intr-o sesiune foto de personal branding ar trebui atinse si “rezultatele”.  Imagini ce ii vor arata clientului ideal rezultatul dupa ce a lucrat cu tine.

Personal Branding Shoot : 250€ + TVA
– pana la 2 ore sesiune foto in studio, biroul tau  sau  o alta locatie care sa se potriveasca cu brandul tau.
–  poti schimba 3-4 tinute,
– 6 portrete editate / retusate

Extra ( optionale)

  • extra digital files : 50 euros/image
  • make-up & hair styling  /person : 70 euros
  • extra 5 images : 200 euros
  • extra 10 images : 300 euros
  • week-ends  session : +100euros
  • location of your choice outside Bucharest : + cost of transport.

Preturile nu contin TVA.

Locatie studio:
Studioul se afla in Bucuresti  pe strada Arcului (zona Armeneasca )

Orar:
Luni- vineri  10-18.00

Also, to book the shoot it’s super easy…

Your Name

Your Email

Your Phone

Tell me what you have in mind