Preturi servicii fotografice profesionale

Primul pas este o consultatie telefonica sau fata in fata.  Vom parcurge impreuna fiecare aspect al sedintei foto, vom vorbi despre produsele disponibile,  preturi,  tipul de sedinta ales si vom crea un plan pentru o zi minunata, bazata pe felul in care visezi sa fii fotografiata si modul in care vrei sa-ti expui portretele.

Mini sesiuni foto, Quick and Chic
Se realizeaza in studio sau intr-o locatie pe care o alegem impreuna.  Dureaza aproximativ o ora. Pretul este de 100 de euro.
Mai multe detalii despre acest tip de sesiune foto gasiti aici.

Sedinta foto de personal branding

Se realizeaza in studio sau intr-o locatie pe care o alegem impreuna.  Dureaza aproximativ trei ore, machiajul si hair styling-ul este inclus. Pretul este de 240 de euro.
Mai multe detalii despre acest tip de sesiune foto gasiti aici.

Sedinte foto de maternitate

Sedintele foto de maternitate pot fi de o ora, o mini sesiune foto sau una portrait couture, de 5-6 ore.  Pretul porneste de la 160 de euro (serviciile de  machiaj si coafura sunt incluse).

Sesiuni foto de Generatii Sedintele fotografice de generatii pot dura pana la 6 ore si se realizeaza in studio.

White Sheet

Simplu, elegant, senzual,  un cadou minunat pentru partenerul sau doar pentru sufletul tau. Sesiunea dureaza doua ore, o ora pentru make-up si par si una pentru sedinta foto in sine. Pretul este de 500 de euro.  Sunt incluse in pachet 10 portere in passepartout. Mai multe detalii despre acest serviciu nou si foarte drag mie, gasesti aici.

Portrait Couture

Sesiunile fotografice personalizate, Portrait Couture, fie ca sunt de maternitate, de generatii, sau pur si simplu un cadou pentru tine in acest moment al vietii tale,  sunt inspirate de portretele din reviste, in stil fashion, gandite sa te faca sa te simti si sa arati superb, sa fii vedeta pentru o zi, sa capeti incredere in tine de fiecare data cand iti privesti portretele.

In ziua sedintei foto, vom incepe cu o transformare, vom accentua printr-un machiaj profesional trasaturile tale frumoase si iti vom aranja parul. Pe masura ce incepem sedinta in sine, voi fi alaturi de tine la fiecare pas, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu esti fotogenica sau ca nu stii sa pozezi, ca esti emotionata…

Dupa doua saptamani ne vom reintalni pentru a-ti arata frumoasele portrete. In acest moment poti alege ce doresti sa cumperi si in ce format, portrete imprimate in format A4 si inramate in passepartout-uri sau imprimate pe panza.
Decizia de a cumpara iti apartine in totalitate, poti achizitiona oricat de multe doresti sau nimic.
Imi doresc pentru voi sa aveti in urma sedintei foto cel putin un portret, asa ca unul  vi-l fac eu cadou, un portret pe care sa-l  puteti atinge, sa-l indragiti si care sa ramana peste ani, indiferent daca doriti sa mai achizitionati si altele sau nu.
Fiecare portret achizitionat vine impreuna cu imaginea in format digital. Nu se pot achizitiona doar imaginile in format digital!

 

COSTURI INITIALE – 160€

Rezervarea studioului si a makeup artistului se face cu cel putin trei saptamani inainte de sedinta foto prin achitarea taxei de 160 de euro (taxa care nu se poate returna daca anulare sau modificarea datei sedintei nu se face cu cel putin o saptamana inainte).

Aceasta taxa acopera  urmatoarele cheltuieli:
– machiaj profesional,  pana la doua schimbari
– coafat, pana la doua schimbari.
– schimbarea a 5 tinute cu posibilitatea de a folosi garderoba si accesoriile din studio
– inchirierea studioului – 5 ore

Poti veni la sedinta foto cu prietena ta cea mai buna, sora, mama sau fiica si  invitata ta va primi aceleasi servicii ca si tine, fara alte costuri suplimentare. Daca sunt mai multe invitate se achita makeoverul pentru fiecare, 60 euro/ persoana.

* Pentru ca o sa arati superb dupa ce vei pleca de la noi poate ar fi bine sa-ti organizezi si o iesire in oras dupa sedinta foto.

Aceasta taxa initiala nu include serviciile oferite de mine:  sedinta foto, retusarea profesionala a imaginilor, portretele in format digital si imprimate pe hartie sau tablouri .
Serviciile fotografice se prezinta sub forma de PACHETE FOTOGRAFICE si se pot achizitiona separat. Ceea ce vei cumpara depinde doar de tine si hotarasti asta la doua saptamani de la sedinta, cand iti voi prezenta portretele. Achitionezi  ce iti doresti foarte mult sa ai, oricat de multe sau chiar nimic, pentru ca un portret il vei primi sigur din partea mea, cadou.

Nu se pot achizitiona doar imaginile in format digital!

PACHETE  FOTOGRAFICE ( colectii si tablouri)


Taxa initiala nu este inclusa

Diamond collection:  1000 €
– sesiune foto personalizata 5 ore
– retusare profesionala a portretelor
– 28 de portrete imprimate pe hartie speciala format A4 si inramate in passepartout
– etui din piele
– tablou pe panza 39X60 cm
– Video slideshow cu toate imaginile prelucrate si imagini behind the scene din timpul sedintei
– USB  cu portretele in format digital la rezolutie maxima, rezolutie pentru Social Media si slideshow-ul.

Emerald collection ( cea mai cumparata colectie ):  600€
– sesiune foto personalizata 5 ore
 retusare profesionala a portretelor
– 15 portrete imprimate pe hartie speciala format A4 si inramate in passepartout
– etui din piele
– Video slideshow cu toate imaginile prelucrate si imagini behind the scene din timpul sedintei
– USB cu portretele achizitionate (15)  in format digital la rezolutie maxima, rezolutie pentru Social Media si slideshow-ul.

Pearl collection:  270€
– sesiune foto personalizata 5 ore
– retusare profesionala a portretelor
– 6 portrete imprimate pe hartie speciala format A4 si inramate in passepartout
– USB cu portretele achizitionate (6)  in format digital la rezolutie maxima, rezolutie pentru Social Media

Tablouri pe panza
19 x 30 – 100€
39 x 60 – 200€
59 x 90 – 350€

Portret individual in  format A4 inramat in passepartout + imaginea in format digital  – 50€

Preturile contin TVA.

 

 

Your Email

Your Phone

Tell me


 

Cristina,
Portrait Couture Photographer, Costa del Sol