Preturi servicii fotografice profesionale

Fie ca este vorba de o mini sesiune foto pentru ca ai nevoie de doar 3 fotografii pentru social media sau una personalizata complet de cateva ore, cu mai multe decoruri, tinute, voi crea pentru tine un plan pentru o zi minunata, bazata pe felul in care visezi sa fii fotografiata si modul in care vrei sa-ti expui portretele.

Serviciile fotografice pe care le ofer si preturile lor:

Sedinta foto de personal branding


Se realizeaza in studio sau intr-o locatie pe care o alegem impreuna.  Puteti opta pentru o mini sesiune de o ora, 3 imagini, 120 de euro sau pentru pachetul complet, de 2ore, make-up si hair styling, 5 imagini, la 240 de euro. TVA inclus.
Mai multe detalii despre aceste tipuri de sesiuni foto de personal branding gasiti aici.

Sedinte foto de maternitate

Sedintele foto de maternitate pot fi de o ora, o mini sesiune foto sau una portrait couture, de 2-3 ore.  Pretul porneste de la 120 de euro (serviciile de  machiaj si coafura sunt incluse).

Sesiuni foto de Generatii 

Sedintele fotografice de generatii pot dura pana la 6 ore si se realizeaza in studio.

White Sheet


Simplu, elegant, senzual,  un cadou minunat pentru partenerul sau doar pentru sufletul tau. Sesiunea dureaza doua ore, o ora pentru make-up si par si una pentru sedinta foto in sine. Pretul este de 500 de euro.  Sunt incluse in pachet 10 portere in passepartout. Mai multe detalii despre acest serviciu nou si foarte drag mie, gasesti aici.

Portrait Couture

Sesiunile fotografice personalizate, Portrait Couture, fie ca sunt de maternitate, de generatii, sau pur si simplu un cadou pentru tine in acest moment al vietii tale,  sunt inspirate de portretele din reviste, in stil fashion, gandite sa te faca sa te simti si sa arati superb, sa fii vedeta pentru o zi, sa capeti incredere in tine de fiecare data cand iti privesti portretele.
Mai multe informatii despre acest serviciu poti gasi aici.

Hai sa ne vedem la o cafea pentru a parcurge impreuna fiecare aspect al sedintei foto, sa iti arat  produsele disponibile, sa cream impreuna un pachet special care sa fie exact ce ti-ai dori.

Cristina,
Portrait Couture Photographer, Bucuresti

Your Email

Your Phone

Tell me


 

Cristina,
Fotograf de portrete, Bucuresti

Fotograf Bucuresti, Fotograf de portrete, fotograf profesional Bucuresti, fotograf headshots, fotograf  personal branding, fotograf mini sesiuni foto