Sesiunile fotografice personalizate sunt inspirate de portretele din reviste, in stil fashion, gandite sa te faca sa te simti si sa arati superb, sa fii vedeta pentru o zi, sa capeti incredere in tine de fiecare data cand iti privesti portretele.

Primul pas este o consultatie telefonica sau fata in fata.  Vom parcurge impreuna fiecare aspect al sedintei foto, vom vorbi de produsele disponibile,  preturi, si vom crea un plan pentru o zi minunata, bazata pe felul in care visezi sa fii fotografiata si modul in care vrei sa-ti expui portretele.

In ziua sedintei foto, vom incepe cu o transformare, vom accentua printr-un machiaj profesional trasaturile tale frumoase si iti vom aranja parul. Pe masura ce incepem sedinta in sine, voi fi alaturi de tine la fiecare pas, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu esti fotogenica sau ca nu stii sa pozezi, ca esti emotionata… Emotiile sunt bune, vino cu ele!

Dupa doua saptamani ne vom reintalni pentru a-ti arata frumoasele portrete. In acest moment poti alege ce doresti sa cumperi si in ce format, portrete imprimate in format A4 si inramate in passepartout-uri sau imprimate pe panza.
Decizia de a cumpara iti apartine in totalitate, poti achizitiona oricat de multe doresti sau nimic.
Imi doresc pentru voi sa aveti in urma sedintei foto cel putin un portret, asa ca unul  vi-l fac eu cadou, un portret pe care sa-l  puteti atinge, sa-l indragiti si care sa ramana peste ani, indiferent daca doriti sa mai achizitionati si altele sau nu.
Fiecare portret achizitionat vine impreuna cu imaginea in format digital. Nu se pot achizitiona doar imaginile in format digital!

COSTURI INITIALE – 120€

Rezervarea studioului si a makeup artistului se face cu cel putin trei saptamani inainte de sedinta foto prin achitarea taxei de 120 de euro (taxa care nu se poate returna daca anulare sau modificarea datei sedintei nu se face cu cel putin o saptamana inainte).

Aceasta taxa acopera  urmatoarele cheltuieli:
– machiaj profesional,  pana la doua schimbari
– coafat, pana la doua schimbari.
– schimbarea a 5 tinute cu posibilitatea de a folosi garderoba si accesoriile din studio
– inchirierea studioului – 4 ore

Poti veni la sedinta foto cu prietena ta cea mai buna, sora, mama sau fiica si  invitata ta va primi aceleasi servicii ca si tine, fara alte costuri suplimentare. Daca sunt mai multe invitate se achita makeoverul pentru fiecare, 60 euro/ persoana.

* Pentru ca o sa arati superb dupa ce vei pleca de la noi poate ar fi bine sa-ti organizezi si o iesire in oras dupa sedinta foto.

Aceasta taxa initiala nu include serviciile oferite de mine:  sedinta foto, retusarea profesionala a imaginilor, portretele in format digital si imprimate pe hartie sau tablouri .
Serviciile fotografice se prezinta sub forma de PACHETE FOTOGRAFICE si se pot achizitiona separat. Ceea ce vei cumpara depinde doar de tine si hotarasti asta la doua saptamani de la sedinta, cand iti voi prezenta portretele. Achitionezi  ce iti doresti foarte mult sa ai, oricat de multe sau chiar nimic, pentru ca un portret il vei primi sigur din partea mea, cadou.

Nu se pot achizitiona doar imaginile in format digital!


PACHETE  FOTOGRAFICE ( colectii si tablouri)

Fiecare print achizitionat va veni insotit de copia sa in format digital

Wall Art Prints 
19 x 30 – 100€
39 x 60 – 200€
59 x 90 – 400€

Leather  portrait collections , print size  19×30 (A4 )
6 portrete – 300
15 portrete – 650
25 portrete – 1000

Black label collection : 1200 €
30 Portrete leather collection +  39×60 Wall Art Print + Voucher cadou pentru o alta sedinta

Toate portretele vor fi retusate profesional, imprimate pe o hartie speciala, inramate in passepartout si ambalate intr-o husa de piele.
Portretele achizitionate vor veni si in format digital pe un stick usb.

Lasa-mi numarul tau de telefon si te voi suna pentru a-ti raspunde la orice intrebare legata de sedinta foto.

Your Name

Your Email

Your Phone

Tell me what you have in mind


 

Cristina,
Portrait Couture Photographer, Bucharest

 

 

Cristina,

Fotograf de portrete, Fotograf bucuresti
#portrete #fotograf #fotografBucuresti