Voucher cadou decembrie oferta sedinta foto portret bucuresti

Stie cat de frumoasa este in ochii tai?

Am creat aceste vouchere pentru ca tu sa-ti poti surpinde cu un cadou deosebit femeile speciale din viata ta. Voucherul acopera o sesiune foto portrait couture pe care sa si-o aminteasca toata viata,  un portret care sa ramana peste ani si ani.
Se va simti rasfatata si frumoasa,  se va distra si in urma sedintei va avea mai multa incredere in ea.

Acest voucher poate fi un cadou frumos pentru sotia ta, un cadou special pentru iubita ta, pentru amandoua :)), poate fi un cadou pentru mama ta sau sora, fiica, angajata ta…

Ii poti oferi un voucher cadou pentru portrete pe care tu il achizitionezi pana pe 24 decembrie 2018 cu  500 € dar are o valoare de 800€, si va acoperi cheltuielile cu transformarea ( make-up si hair styling) si 20 portrete A4 in passepartout.

Spre finalul sedintei ar fi tare frumos sa vina toti membrii familiei pentru cateva cadre si un pahar de sampanie.

Preturile contin TVA.
Voucherul nu poate fi schimbat in bani si nici folosit pentru alte servicii.
Voucherul este valabil pana pe 31.03.2019
Numarul de vouchere este limitat la 10.

Poti achizitiona voucherul prin transfer bancar. Datele de plata si voucherul vor fi trimise pe email dupa ce imi vei lasa datele tale in formularul de mai jos.

Ce femeie minunata vei surprinde astazi cu un cadou frumos?  Vrei sa vorbesc direct cu ea pentru a stabili  toate datele sedintei sau va fi o surpriza?  In ce interval orar ne putem auzi la un telefon?

Despre sedintele Portrait Couture poti citi mai multe informatii aici.

     

    Cristina,
    Fotograf de portrete Bucuresti