O strategie de branding personal pe termenul lung, in mod ideal creata de un strategist, ar fi foarte utila si recomandata pentru a sti cum sa-ti canalizezi eforturile de comunicare pentru a fi perceput asa cum ti-ai propus. Jeff Bezos (Amazon) spune tare bine: “Brandul tau este ce zic oamenii despre tine cand nu esti in camera”.  

Desi este imposibil de controlat ce zic altii despre tine, este imperativ sa ghidezi totusi temele de discutie. Brandul personal e ceva ce poti conduce in mod constient. E usor si greu in acelasi timp, trebuie sa arati lumii pentru ce vrei sa fii cunoscuta. Esti ceea ce faci. Ce vad despre tine cred ca esti. In acest moment tu iti definesti brandul personal, iti creezi o identitate iar realizarea unor sesiuni foto profesionale pentru o prezență vizuală profesională este mandatorie.

Daca poti face acum un singur lucru pentru a-ti imbunatati brandul, ar trebui sa fie portretele profesionale. Asa ca hai sa ne asiguram ca sesiunea ta foto iti va aduce fotografiile la care visezi.

In personal branding există cerințe specifice pentru modul în care trebuie să arate fotografiile de profil în special pentru profilurile profesionale din social media.

Doar o fotografie tip headshot nu inseamna personal branding, dar contribuie la brandul personal. De exemplu, poza de profil din social media ar trebuie sa fie una de aproape, din care sa te recunosc foarte usor.  Se recomanda cel putin 2 fotografii de acest tip, una mai sobra si una mai vesela, sau una mai casual si alta mai classy.

Imaginile de tip funnel sunt cele care te duc cu privirea la continutul cel mai interesant de pe site-ul, pagina ta de facebook, blog… Poate fi o fotografie cu tine privind catre o oferta de pe site sau catre newsletter, butonul de sign-up. Acest tip de imagine este foarte rar intalnit in Romania.

Intr-o sesiune foto de personal branding ar trebui atinse si “rezultatele”.  Imagini ce ii vor arata clientului ideal rezultatul dupa ce a lucrat cu tine.

HEAD SHOT : 150€
– consultation
– studio renting / shooting – up to 1 hour
– one outfit
– 3 retouched portraits

PERSONAL BRANDING SHOOT : 350€
– consultation
– studio renting / shooting – up to 3 hours
– three outfits
– 9 retouched portraits
15% discount for the extra digital file
– save 100€   vs   HEAD SHOT

FULL PACKAGE : 700€
consultation
– studio renting / shooting – up to 5 hours
– five outfits
– 20 retouched portraits
25% discount for the extra digital file
– save 300€   vs   HEAD SHOT

Extras ( optional)

 • extra digital file : 40€
 • make-up & hair styling  /person : 70 euros
 • week-ends  session : +100euros
 • location of your choice outside Bucharest : + cost of transport.
 • extra outfit : 60 euros

VAT NOT  INCLUDED

Orar:
Luni- vineri  10-18.00

Also, to book the shoot it’s super easy…

  Your Name

  Your Email

  Your Phone

  Tell me when and where you'll like to have the photo session