Preturi servicii fotografice profesionale

Fie ca este vorba de o mini sesiune foto pentru ca ai nevoie de doar 3 fotografii pentru social media sau una personalizata complet de cateva ore, cu mai multe decoruri, tinute, voi crea pentru tine un plan pentru o zi minunata, bazata pe felul in care visezi sa fii fotografiata si modul in care vrei sa-ti expui portretele.

Serviciile fotografice pe care le ofer si preturile lor:

Sedinta foto business /  headshots / social media profile picture 
Price starts at 150€ : 3 images ( one outfit, one location, one hour ).

Se realizeaza in studio sau intr-o locatie pe care o alegem impreuna.  Mai multe detalii despre acest tip de sesiune foto gasiti aici.

Sedinte foto de personal branding
On location – 450€  /  Studio – 600€ : 15 images (makeover, up to 5 outfits, 2 hours shoot)

In personal branding există cerințe specifice pentru modul în care trebuie să arate fotografiile de profil în special pentru profilurile profesionale din social media. Doar o fotografie tip headshot nu inseamna personal branding, dar contribuie la brandul personal. Afla mai  multe detalii despre sesiunile foto de personal branding  aici.

Sedinte foto pentru companii, reclame, echipe…

Pentru proiecte speciale, headshots pentru mai mult de 3 persoane, va rog sa-mi lasati un mesaj si voi eveni cu o oferta de pret in cel mai scurt timp posibil. Multumesc!

Portrait Couture

Starts at 150e (makeover, studio)  +  Wall Art

Sesiunile fotografice personalizate, Portrait Couture, fie ca sunt de maternitate, de generatii sau pur si simplu un cadou pentru tine in acest moment al vietii tale,  sunt inspirate de portretele din reviste, in stil fashion, gandite sa te faca sa te simti si sa arati superb, sa fii vedeta pentru o zi, sa capeti incredere in tine de fiecare data cand iti privesti portretele.
Mai multe informatii despre acest serviciu poti gasi aici.

Hai sa ne vedem la o cafea pentru a parcurge impreuna fiecare aspect al sedintei foto, sa iti arat  produsele disponibile, sa cream impreuna un pachet special care sa fie exact ce ti-ai dori.

Sedinte foto de maternitate

Studio – 600€ : 15 images (makeover, up to 5 outfits, 2 hours shoot)

Despre sedintele foto de maternitate poti citi mai multe informatii aici.

White Sheet


Simplu, elegant, senzual,  un cadou minunat pentru partenerul sau doar pentru sufletul tau. Sesiunea dureaza doua ore, o ora pentru make-up si par si una pentru sedinta foto in sine. Pretul este de 300 de euro.  Sunt incluse in pachet 6 portrete in passepartout. Mai multe detalii despre acest serviciu nou si foarte drag mie, gasesti aici.

Sesiuni foto in piscina


Sesiunea dureaza doua ore, o ora pentru make-up si par si una pentru sedinta foto in sine. Pretul este de 300 de euro.  Sunt incluse in pachet 6 portere in passepartout.  Poate fi si parte a unei sesiuni foto Portrait Couture.  Mai multe informatii aici.

Cristina,
Fotograf de portret, Bucuresti

  Your Name

  Your Email

  Your Phone

  Tell me when and where you'll like to have the photo session


  Cristina,
  Fotograf de portrete, Bucuresti

  Fotograf Bucuresti, Fotograf de portrete, fotograf profesional Bucuresti, fotograf headshots, fotograf  personal branding, fotograf mini sesiuni foto, fotograf de portrete business, business portraits