Proiect fotografic gravide si nou-nascuti in parteneriat cu Biogenis

In parteneriat cu Biogenis am creat, alaturi de  buna mea prietena, fotograf indragostit de copii,   Oana de la  Little Green Baby Portraits, proiectul fotografic De la burtica la bebe, cu preturi speciale, cadouri si  vouchere pe care sa le faceti cadou prietenelor dvs. sau sa le folositi cu drag tot la noi, cu o alta ocazie.

Va vom rasfata in studio sau o alta locatie din Bucuresti, pe care o alegem impreuna, cu un machiaj si hair styling lejer, o prajitura si o sedinta foto de o ora, o ora jumatate. Nu trebuie sa stiti sa pozati, va voi fi alaturi si va voi indruma la fiecare pas pentru a avea parte de o experienta minunata si pentru a crea impreuna 10 portrete deosebite.
In primele doua saptamani de la nastere, in studioul Little Green Baby Portraits, va fi cea de-a doua  sesiune foto de o ora,  unde Oana, cu mare grija, talent si drag va crea pentru dvs 10 fotografii cu minunea mica.
Ne vom reintalni in doua saptamani sa va oferim in dar o cutie cu cele 20 de imagini create impreuna si un card de fidelitate ce va ofera o reducere de 50% din valoarea urmatoarei sedinte foto de la 4 luni, 6 luni, o sarbatoare, de la 1an ori botez, pe care alegeti sa o faceti tot cu noi.

sedinta foto de maternitate si nou-nascut

Investitie : 200 euro ( economie de peste 200 de euro fata de pachetele noastre standard)

Termene si conditii:
Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa fiti clienti ai companiei Biogenis.
Sedinta de maternitate se face in perioada 32-35 saptamani. Programare se face cu cel putin 3 saptamani inainte.
Sedinta de nou-nascut se face in primele 14zile de la nasterea copilului. Programarea se face din timpul sarcinii urmand ca stabilirea datei exacte sa se faca in primele 4-5 zile de viata ale nou-nascutului.
Aceasta oferta nu se poate folosi impreuna cu alte oferte.
Reducerile, cadourile si voucherele oferite nu pot fi preschimbate in bani.
Aceasta oferta este valabila pana la data de 31 martie 2016.
Clientul  este de acord ca fotografii să deţină în exclusivitate dreptul de proprietate al tuturor fotografiilor.

Download: Contract serviciu fotografie – client Biogenis

Pentru programari, folositi codul transmis prin email de Biogenis si formularul de contact de mai jos.

Va asteptam cu mare drag!